کیک توت فرنگی strawberry cake
کیک توت فرنگی کره ای در فر
آموزش کیک توت فرنگی آشپزخانه کوچک من خیلی خوشگل و خوشمزه ، عطر کیک توت فرنگی عالی هست و خیلی هم دوست داشتنی و لذیذ هست من هم داخل کیک و هم برای تزیین از توت فرنگی استفاده کردم که شکل خیلی جذابی بهش خواهد داد.
در واقع این کیک چندمه از توت فرنگی که تو سایت میذارم ، البته میشه از هر میوه ای داخلش استفاده کرد و لذت برد ، اما بهترین گزینه توت فرنگی و آلبالو هستش.
طرز تهیه کیک توت فرنگی
مواد لازم کیک :
کره ۷۵ گرم
روغن مایع ۳ قاشق
شکر یک و یک سوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل شکری یک بسته
باتر میلک دو سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه
توت فرنگی خورد شده یک پیمانه
کره ۷۵ گرم
روغن مایع ۳ قاشق
شکر یک و یک سوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل شکری یک بسته
باتر میلک دو سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه
توت فرنگی خورد شده یک پیمانه
طرز تهیه :
طبق روال تمام کیک ها ، فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم گرم بشه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم
قالب رو کاغذ میندازیم و با کره چرب میکنیم
برای تهیه ی باترمیلک ، در یک پیمانه ۱ قاشق آب لیموترش یا سرکه میریزیم و با شیر پیمانه رو پر میکنیم و هم میزنیم و میذاریم کنار و هر مقدار در رسیپ نیاز داریم ازش برمیداریم
کره و روغن و شکر رو با هم زن خوب میزنیم حدود پنج دقیقه تا خوب کرمی و سبک بشه
طبق روال تمام کیک ها ، فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم گرم بشه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم
قالب رو کاغذ میندازیم و با کره چرب میکنیم
برای تهیه ی باترمیلک ، در یک پیمانه ۱ قاشق آب لیموترش یا سرکه میریزیم و با شیر پیمانه رو پر میکنیم و هم میزنیم و میذاریم کنار و هر مقدار در رسیپ نیاز داریم ازش برمیداریم
کره و روغن و شکر رو با هم زن خوب میزنیم حدود پنج دقیقه تا خوب کرمی و سبک بشه
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب میزنیم و وانیل رو همراهشون میریزیم
نصفی از آرد و نصفی از باترمیلک رو اضافه میکنیم و وقتی خوب مخلوط شد مابقیه آرد و باترمیلک رو اضافه می کنیم
مواد رو توی قالب میریزیم
نصفی از آرد و نصفی از باترمیلک رو اضافه میکنیم و وقتی خوب مخلوط شد مابقیه آرد و باترمیلک رو اضافه می کنیم
مواد رو توی قالب میریزیم
و توت فرنگی و هر میوه ی دلخواهی رو روش میپچینیم
میتونیم توت فرنگی رو لای مایه ی کیک بریزیم و حتی میشه چند قاشق مارمالاد توت فرنگی روی توت فرنگیا داد
هم تنوع داره و خیلی کیک خوش قلقیه
کیک توت فرنگی کوچولو
میذاریمش توی فر برای نیم ساعت یا تا وقتی که تستر از توی کیک تمیز در بیاد
از فر درمیاریم و خنک که شد با چای دسر رو سرو میکنیم
از فر درمیاریم و خنک که شد با چای دسر رو سرو میکنیم
تزیین کیک توت فرنگی
من هلاک توت فرنگی ام و از آموزش آشپزی با این میوه خیلی لذت می برم.
کیک های میوه ای رو باید تازه استفاده کرد چون بعد از دو تا سه روز میوه نرم میشه و البته که خوشمزه اس اما ظاهر خوبی نداره
عطر کیک توت فرنگی عالیه
خوش بگذره
کیک های میوه ای رو باید تازه استفاده کرد چون بعد از دو تا سه روز میوه نرم میشه و البته که خوشمزه اس اما ظاهر خوبی نداره
عطر کیک توت فرنگی عالیه
خوش بگذره
Comments
Post a Comment