املت ایتالیایی با قارچ روستایی
نیمرو روستایی با قارچ برای صبحانه
اگر متوجه شوید نیمروی تخم مرغ محلی با کره و خوردنش با نان روستایی و سبزیجات چه لذتی دارد دیگر هیچوقت هوس خوردن صبحانه دیگری به سرتان نمی زند.
طرز پخت نیمروی روستایی ایرانی که به صورت تصویری آموزش می بینید و یک صبحانه پر انرژی خوشمزه عالی خواهد بود.
این نیمرو خیلی ساده و راحت و بسیار خوشمزه میشه ، هر چی از مزه عالی اون بگم کم گفتم به قولی با دهان نمیشه وصفش کرد.
مواد لازم پخت برای چهار نفر :
تخم مرغ محلی چهار عدد
تخم بلدرچین چهار عدد
کره ۲۵ گرمی
روغن
فلفل دلمه سبز یک عدد
فلفل تند یک عدد
سیر یک حبه
قارچ نه عدد
زردچوبه نمک
مواد لازم تزیین :
نان سنگک
گوجه فرنگی
پیاز
لیمو
طرز پخت نیمرو
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها رو درون یک کاسه بشکنید.
بعد از شکستن تخم مرغ ها درون یک کاسه ، باید به سبک قنادی تخم مرغ ها رو به هم بزنیم تا یکدست شود.
دقت بفرمایید که باید با چنگال و به آرامی این کار صورت بپذیرد تا تخم مرغ ها کف نکنند.
یکی از محاسن این کار ، با هم زدن تخم مرغ بوی آن گرفته می شود.
نیاز نیست خیلی هم بزنید فقط در حدی که زرده سفیده تا حدودی باهم مخلوط گردند ، لذا این هم زدن شاید ۳۰ثانیه هم طول نکشد.
تخم مرغ باید بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد لذا باهم زدن شما این مشکل را حل می کنید.
کره را هم به آن اضافه کنید ، کره کم کم و به مرور طعم خود را به تخم مرغ می دهد.
نیمرو صبحانه
فلفل تند را نیز به تخم مرغها می افزاییم و با چنگال آن ها را به آرامی هم بزنید تا فلفل و تخم مرغ ها تاحدودی با هم مخلوط گردند.
کره ای که به محلول اضافه کردیم نیاز نیست آب شود ، هدف ما مزه دار کردن است که کره خودش آرام ارام ما را به هدفمان می رساند.
ما ۹ عدد قارچ داریم ، هشت قارچ را برای پختن و یک قارچ را برای تزیین کنار می گزاریم.
قارچ ها را خورد کرده ، علاوه بر آنها یک فلفل دلمه را نیز ریز ریز می کنیم.
من وسط قارچ ها را برای تزیین کنار گزاشتم و اطرافش را خورد کردم که شما با سلیقه خودتان خورد کنید.
نیمرو با قارچ
حال پودر زردچوبه و نمک را خیلی کم به معجون تخم مرغ اضافه می کنیم سپس قارچ و فلفل دلمه ای را که خورد کرده ایم نیز به محلول اضافه می کنیم تا معجون نیمرو ما آماده شود.
زردچوبه علاوه بر خواص فراوان ، یک بوگیر طبیعی در غذاست و رنگ خوبی نیز به آن می دهد.
کمی معجون را به آرامی با چنگال هم می زنیم.
موادتان را نیز مثل املت برای تزیین روی نیمرو کنار آماده بگزارید.
طرز تهیه نیمرو
روغن را کف ماهیتابه می ریزیم.
این که چقدر روغن باید کف ماهیتابه بریزیم به عهده خودتان اما از من نشنیده بگیرید که نیمرو چرب خیلی حوشمزه تر هست.
بعد از این که روغن داغ شد ، معجون را نیز به کف ماهیتابه می افزاییم.
آرام آرام معجون را در ماهیتابه جا به جا می کنیم تا روغن داغ به همه جای معجون برسد و همه جایش نسبتا پخته شود.
حرارت بیش از حد باعث سوختگی دور تخم مرغ و لاستیکی شدن آن میشود بنابراین هیچ وقت بیش از اندازه به تخم مرغ حرارت ندهید.
از من نشنیده بگیرید اما نیمرو خوشمزه ، چرب است برای تهیه نیمرو ، از مقدار بیشتری روغن استفاده کنید تا خشک نشود ، از روغن مناسب مانند روغن ذرت یا آفتابگردان استفاده کنید.
پس از دو سه دقیقه که رنگ معجونمان به رنگ پختگی تبدیل شد متوجه می شویم که نیمرو آماده شده لذا موادی را که برای تزیین کنار گزاشته بودیم را روی گاز به نیمرو اضافه می نماییم.
من برای تزیین از کمی پیاز فلفل دلمه سبز و قارچ استفاده کردم ، که برای خانواده ما خیلی اشتها آور است.
بعد از اینکه مواد تزیینی را روی اجاق گاز اضافه کردید ماهیتابه را از روی گاز بردارید و نیمرو را داغ داغ نوش جان کنید.
غذا حاضر است ، نان سنگک تازه برای نیمروی ما بهترین انتخاب است.
نمیرویی با طعم محلی و روستایی ، خوشمزه ، مغذی و مقوی
نیمرو
من تورج امین فر هستم و این آموزش آشپزی نیمرو به صورت کاملا خلاقانه و ابتکاری تهیه شده است ، با نظراتتان در مورد آشپزی من ، بنده را مورد عنایت و لطف خود قرار دهید.
خانواده من که از میل کردن این غذا خیلی لذت بردند ، پیشاپیش نوش جان !
Comments
Post a Comment